keskiviikko 26. lokakuuta 2011

Korvikset illuusiotyyliin

Näistä korviksista on tullut tehtyä parikin versiota ennen kuin olivat valmiin. Jouduin mm. vaihtamaan tuon linkkiosan lopulta tällaiseen. Saa nähdä olenko sitten kuitenkin lopulta tyytyväinen näihin, kuukauden verran meni sulatella ennen kuin vaihdoin ne edellisten tilalle. Jotenkin ne ovat minusta liian tummat ja patinoidut muuten keveään illuusiokorutyyliin. Pakko oli kuitenkin linkit vaihtaa kun korusta tuli edellisillä, ilmavammilla, liian pitkät ja kivet kolisivat ikävästi kaulakoruun. Ehkä tuo linkki tuo näihin koruihin ryhtiä. Saas nähdä vaihtuvatko jos löydän jostain enemmän illuusiotyyliset.
Kivet ovat siis vuorikristallisiruja ja jotain värjättyä kiveä, kyllä minä kivilaadun liikkeessä kysyin mutta ei vain voi muistaa. Vähän läpikuultavia nuo ovat ja värin epätasainen jakautuminen on minusta osa kivien viehätystä.
Korvakorut on siis suunniteltu tämän korun kanssa pidettäviksi. Rannekoru vielä odottaa, minulla on kyllä idea millaisen haluaisin mutta toteutustapa on vielä mietinnässä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti