lauantai 22. lokakuuta 2011

Ketjukurssin satoa

Kävin jo jokin aika sitten ketjukurssilla jossa opeteltiin ketjunpunontaa hopea- ja pronssilangasta. Alunperin menin kurssille oppiakseni miten hopealangasta sahataan lenkkejä ja ehkä oppiakseni muutaman niksin ketjunpunonnasta. Pronssiketjujen teko ei kiinnostanut ollenkaan. Kurssilla kuitenkin vasta tajusin mikä hopeaketjun hinta on vaikka ostaisi vain hopealangan ja tekisi kaiken muun itse. Jotenkin kummasti pronssin käyttö alkoi tuntua järkevältä vaihtoehdolta.

Ennen kurssia olin jo punonut tämän rannekorun tynnyriketjusta. Kurssilla sain sitten sen kiillotettua kurssin vetäjän rummussa.

Kurssilla tein sitten seuraavat korut.
Swarovskin cosmic-rengas tuomassa tähän koruun jotain. Nuo isot hopearenkaat aion vaihtaa pienempiin kunhan vain oikean koon määritettyä. Nyt ne ovat ihan liian isot johtuen siitä että en muistanut ottaa swarovskiani mukaan kurssille jotta olisin saanut mitattua minkä kokoiset renkaat sen seuraan pitää tehdä.

 Tässäkin on pieni moka jonka ajattelin korjata tulevaisuudessa. Muuten nämä sopivat mielestäni aika hyvin tuon edellisen rannekorun seuraan. Vihreät helmet ovat kiinalaista kristallia.
Sitten viimeisenä hopeasena vielä korvakorut tynnyriketjusta, näissäkin on kiinalaista kristallia tuomassa vähän väriä ja painoa korvikseen.
Viimeisenä sitten suurimman osan kurssiajastani vienyt pronssinen kaulakoru. Tässä on pyöreää ruoriketjua, ostettuja koristeltuja pronssirenkaita, pronssin värinen lukko ja kivet jotka ostin fluoriittina. Vähän kyllä epäilyttää tuo viimeinen seikka mutta tähän koruun nämä värinsä puolesta sopivat minusta loistavasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti