maanantai 18. kesäkuuta 2012

Mookaiitti on sellainen kivi jota olen ihaillut jo monesti muiden blogeissa. Kivessä on kauniita ruskean eri sävyjä maustettuna pääasiassa keltaisella ja punaisella. Tämä koru valmistui alunperin osaksi sarjaa johon olen jo pidemmän aikaa halunnut solmia mookaiitti kaulanauhan ja johon jo aiemmin olen valmistanut korvakorut. Toisin kyllä nyt sitten kävi, mutta siitä enemmän tuonnempana.

Tässä korussa on siis kaksi riviä mookaiittisiruja, yksi rivi laavakiveä ja yksi rivi valkoista jadea. Pelkkä mookaiitti kun tuntui liian rauhattomalta ja yksinkertaiseltakin ratkaisulta. Valkoinen jade siis tuomassa rauhallisuutta ja laavakivi sekä toistamassa jaden pyöreää muotoa ja sitä kautta luomassa järjestystä että tuomassa rouheutta karkealla pinnallaan.

Jos korusta nyt nyt hakemalla hakee huonoja puolia niin sellasena voisi pitää sitä että kokonaisuus on melkein liian painava putkilukolle. Putkilukko aukeaa helposti jos koru hankautuu jotain vasten. Kuten esimerkiksi kantaessa kiukuttelevaa lasta, tai pukiessa kiukuttelevaa lasta, tai...No, ehkä koru kannattaa laittaa vasta sitten kun on saanut lapset päiväkotiin ja itse jatkaa siitä töiden pariin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti